Nahrimed Haber

iPhone 16’nın Kılıfları Ortaya Çıktı: Yeni "Yakalama" Tuşu Geliyor [Video]

Mobil - 3 gün önce 0 Yorum
Mobil iPhone 16’nın Kılıfları Ortaya Çıktı: Yeni "Yakalama" Tuşu Geliyor [Video]
iPhone 16 serisinin tasarımını gösteren kılıflara ait bir video paylaşıldı. Bu video, dikey kamera kurulumunu ve Yaklama Butonu’nu gözler önüne seriyor.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, büyük bir olasılıkla Eylül 2024’te, yepyeni iPhone modellerini duyuracak. iPhone 16 serisi, bu yıl bazı tasarım değişiklikleriyle gelecek. Daha önce ortaya çıktığı üzere iPhone 16 ile iPhone 16 Plus, dikey hizalanmış kamera kurulumlarına sahip olacak. Ayrıca tüm yeni modeller, yeni bir "Yakalama Butonu"na sahip olacaklar.

Akıllı telefon sektörünün güvenilir sızıntı kaynaklarından Ice Universe, X’te dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda, iPhone 16 serisi için oluşturulmuş bir kılıf görüyoruz. Bu kılıf, yeni iPhone’larda yaşanacak tasarım değişikliklerini gözler önüne seriyor.

İşte Ice Universe tarafından paylaşılan video:

Yukarıdaki kılıf, boyutları açısından iPhone 16 Plus’a aitmiş gibi görünüyor. Dikey kamera kurulumuna ait delikler ile Yakalama Butonu için açılmış boşluk da daha telefonun final tasarımının nasıl olacağını gözler önüne seriyor.

Bu arada; iPhone 16 serisi ile hayatımıza girecek Yakalama Butonu, özelleştirilebilir yapısı ile dikkat çekecek. Kullanıcılar, bu butonu kamera yönetiminin yanı sıra diğer işlevsel özellikler için de kullanılabilecek. Bu buton, kullanımı kolay kılmak açısından oldukça büyük bir şekilde tasarlanmış gibi görünüyor...


Yorumlar (0)

Yorum Yap